GDPR (integritetspolicy) Vi följer dataskyddsförordningen (GDPR).
Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen.
 Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver nedan.
Vi behöver spara och behandla personuppgifter om dig enligt följande:

1. VID KÖP AV VÅRA TJÄNSTER För- och efternamn,
 Personnummer, Adress, Mailadress, Telefonnummer.
Syftet med en sådan behandling är för att kunna leverera vår tjänst till dig och för bokföringslagen. Vi får de uppgifterna personligen från dig när du genomför ett köp på vår sida. Dina uppgifter sparas hos vår kursportalleverantör New Zenler och hos vår betalleverantör Stripe samt hos vår bokföringsleverantör FORTNOX  AB. Dina uppgifter sparas i 7 år enligt bokföringslagen. Efter det raderas dina uppgifter om du inte längre är kund hos oss.
2. VID NEDLADDNING AV GRATISPRODUKTER Vi sparar namn och mailadress hos New Zenler för utskick av gratisprodukter som i sin tur används till informationsmail och kampanjer för Sannas Recovery & Executive Coaching AB.
De uppgifterna fyller du själv i och samtycker till när du anmäler dig till en gratiskurs eller nedladdningsbar gåva.
Du kan när du vill med ett enkelt klick avsluta utskicken från oss.

3. I KURSER & MEDLEMSKAP Ditt namn och mailadress finns även registrerad i vår kursportal i New Zenler då det är din inloggning till den kurs eller medlemskap som du har köpt.
Betalar du kursen via vår kursportal så lämnar du även dina betaluppgifter till vår säkra betalningsleverantör Stripe samt hos vår bokföringsleverantör FORTNOX AB. Vi sparar inspelade livegruppkurser för att du ska kunna gå tillbaka och lyssna om du har missat en livegruppkurs
De livekurserna sparas så länge de är aktuella, sedan raderas dem. Livekurserna sparas hos vår zoomtjänst och på kurssidan.

4. PÅ VÅR HEMSIDA Vi sparar referensutlåtande som text, bild eller video av kunder som har givit ett skriftligt godkännande. Det sparas på vår kursportal och hemsida tills vi ersätter dem med nya eller tills vår referens vill att de ska tas bort.

5. KUNDUNDERSÖKNINGAR / UTVÄRDERINGAR Vi sparar kundundersökningar och utvärderingar som du självmant har svarat på och samtyckt till i Zenler.
De sparas så länge vi arbetar med materialet och sedan raderas det.

6. SAMMANFATTNINGSVIS Vi behandlar dina personuppgifter med största försiktighet och delar eller säljer dem inte vidare till någon tredjepart.
Du har rätt att kontakta oss om du vill begära radering av dina uppgifter. Detta gör du enklast genom att kontakta oss på sanna@recoverycoachen.com
Om du har klagomål på vår behandling av dina personuppgifter efter att du har kontaktat oss med ditt önskemål och inte känner dig tillfreds. Då har du rätt att inge klagomål till tillsynsmyndigheten Datainspektionen.