Användarvillkor och Köpevillkor 

Vi erbjuder våra tjänster till privatpersoner och företag. Du godkänner att allt material är skyddat av upphovsrätten. 
Det är förbjudet att filma, fota eller kopiera material till dig själv eller till andra på din dator eller mobil. Även material som är nedladdningsbart får inte delas vidare med andra, det är ditt personliga material. Det är förbjudet att dela inloggning med någon annan, den är din personliga.

Priser: Alla priser är angivna i svenska kronor inklusive moms. Kortbetalning via Stripe för din säkerhet En av våra högsta prioriteringar är att skydda din ekonomiska och personliga information. Det är därför vi samarbetar med betalleverantör Stripe som automatiskt krypterar all känslig information som skickas mellan din dator och deras servrar. Vill du veta mer läs på deras hemsida www.stripe.com 

Ångerrätt: Vid köp av online kurser eller medlemskap på Sannas Recovery & Executive Coaching AB`s plattform, som företagare eller privatperson, gäller inte distansköplagen d.v.s. du har ingen ångerrätt på online kurser eller medlemskap om inte annat är avtalat på enskild kurs köpsida. 
Personuppgifter och sekretess Vi följer dataskyddsförordningen (”GDPR”). Vi ser det som en självklarhet att varken sälja, handla eller hyra ut dina personliga uppgifter till andra och vi följer givetvis de regler som finns i dataskyddsförordningen. Enligt dataskyddsförordningen ska våra kunder få information om hur dennes personuppgifter behandlas vilket vi beskriver i dokumentet GDPR. Sannas Recovery & Executive Coaching arbetar med coaching och kurssidan  och  Råden på den här kurssidan, inklusive i allt material i kurserna ersätter inte medicinsk behandling av läkare.